Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2006

Νικήσαμε την Αμερική!

Με κάτι τέτοια με πιάνουν κρίσεις αισιοδοξίας και νομίζω ότι μπορώ κι εγω να πραγματοποιήσω τα ονειρά μου, αρκεί το θέλω πραγματικα!
Μετά σκέφτομαι τι θέλω πραγματικά και εκεί αρχίζω να μπερδεύομαι παλι...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς επέστρεψες ξαδέρφη!
Ώστε είναι αλήθεια τελικά, όσοι επιστρέφουν από διακοπές γυρίζουν κατηφείς, κρίνοντας από τα προηγούμενα δυο ποστ σου και ακούγοντάς το γενικώς ;ο)
Αλλά εντάξει που θα πάει, θα επανέλθουμε (επανέλθετε, γιατί εγώ δεν έφυγα) στους κανονικούς ρυθμούς και θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Ήδη ο καιρός είναι πολύ καλύτερος! :ο))
Και για να δούμε τι θα κάνει η εθνική! Αφου μας γεμίζει με αισιοδοξία....
Άντε γειά!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο να μιλάνε για το "Greek Dream". 'Ενας λαός να ζει με την προσδοκία μιά νίκης μπάσκετ επί της πλανητάρχου χώρας! Δεν έχει σημασία ότι έχουμε όλα τα αρνητικά ρεκόρ στον κόσμο, ότι έχουμε βρωμίσει όλη τη χώρα με τα σκουπίδια μας, ότι δεν παράγουμε τίποτε, ότι η παιδεία μας είναι για (γοερά) κλάματα, ότι οι κυβερνήσεις μας είναι όλες υπηρέτες του ιδίου αυτών συμφέροντος (ας σταματήσω εδώ γιατί θα με πάρουνε τα κλάματα). Το μπάσκετ είναι που θα μας σηκώσει και θα μας αναδείξει! Αιδώς Αργείοι!

Unknown είπε...

@maria: καλώς σε βρήκα ξαδέλφη. ο καιρός όντως βελτιώνεται, ξεπερνάμε την μετα-διακοπική κατάθλιψη και συνεχίζουμε τον αγώνα γενικώς.

@heliotypon: αυτό που περιγράφεις είναι δυστυχώς μια κλασσική κατάσταση στην Ελλάδα. Εγώ μιλούσα λίγο πιο προσωπικά...φυσικά και δεν περιμένουμε να μας σώσειως έθνος μια νίκη στο μπάσκετ!